Szakítás pszichológia

Friss topikok

Linkblog

Ex visszahódítás: hogyan szerezd vissza a volt barátnődet - Tipp szakítás után: 5 klasszikus baklövés, amit nem kéne elkövetned!

2010.06.14. 13:00 | xblogger | Szólj hozzá!

Fel kell készülnöd arra, hogy ha tudni akarod, hogyan szerezheted vissza a barátnődet, akkor figyelned kell majd bizonyos hibákra, amelyeket nem szabad elkövetned,amíg az exed nyomában vagy. Ezeket a hibákat szinte minden srác elköveti, még azok is, akik végül visszaszerzik exüket. Szóval, hogy felkészülj erre, tudnod kell miket nem szabad elkövetned, hogy örökre elvágd az esélyeidet nála.

Végtére is, nem lenne gáz tudni, hogy visszakaphattad volna őt, de tettél egy olyan lépést, amely segítségével örökre elvesztetted őt?

Itt van 5 klasszikus hiba, amit ha vissza szeretnéd szerezni az exedet, NEM akarsz elkövetni:

1. Nem adsz elég időt a dolgoknak.

Ez az egyetlen hiba, amit lefogadnék, hogy minden férfi elkövet. A férfiak természetükből adódóan fix dolgokat szeretnének azonnal. Elég sok módja van, hogy a problémákat kezelni tudják. Az egyetlen dolog, ebben a helyzetben, amit észre kell venned, hogy nem te vagy az egyedüli résztvevője ennek a szituációnak. A volt barátnőd is benne van bizony, és neki szüksége van némi időre, hogy kitisztítsa az elméjét és tisztázza az érzéseit.

2. Feltételezed, hogy nem tudod megcsinálni

Na ez az, amikor jönnek a kétségek, és elkezded azt hinni, hogy a barátnőd visszaszerzése reménytelen, és hogy soha nem fog megtörténni.
Ha engedélyezed az elmédnek, hogy ezt gondolja, akkor tényleg állandóan el fogsz akadni. Amikor feltételezed vagy úgy gondolod, hogy egyáltalán nincs esélyed, mit gondolsz, az segíteni fog, hogy a legjobb képességeid szerint cselekedj? Hát egyáltalán nem. Ehelyett végül szabotálni fogod az összes esélyedet arra vonatkozólag, hogy visszaszerezd őt.

3. Túl nagy nyomás alatt tartod a volt barátnődet

Mi történik általában, ha valamit túl nagy nyomásnak teszel ki? Az a valami általában összetörik és az eredmény egyáltalán nem bíztató...
Nos, bár a barátnőd nem egy "dolog" hanem egy nő, ez esetben is ugyanez a dolog fog történni. Ha nagy nyomás alatt tartod, mert azt akarod, hogy gyorsan hozzon döntést mit szeretne, garantálom, hogy végül elutasító lesz a válasza, és elege lesz belőled.

4. Zaklatás


Amikor átléped azt a határt, ami már zaklatásnak minősül, nem csak hogy komplett idióta és bunkó leszel az ő szemében és minden ismerőse szemében is, hanem komoly bajban is vagy. Nézd, ha zaklatod őt, nem fogja úgy érezni, hogy vissza szeretne téged kapni, hanem épp ellenkezőleg, nem fogod a dolgokat jobban átlátni és termékenyebb nézőpontból tekinteni rájuk és elveszted őt örökre. És tudod mit?
Ezért egyedül TE leszel a hibás. Semmiféleképpen ne kövesd el azt a hibát.

5. Figyelmen kívül hagyod azt a tényt, hogy TERVRE van szükséged ahhoz, hogy ex barátnődet visszaszerezd

A legtöbben a büszkeségüket helyezik előtérbe, és azt gondolják, á, nekem nem kell semmiféle terv, hogy visszaszerezzem őt. Igyekeznek mindent egyedül megoldani és végül mindent elrontanak. Te gondolom nem akarsz elveszni az egódban és a büszkeségedben, hogy később majd rájöjj, emiatt vesztetted el őt végleg. Mutatok neked egy igazi tervet, amellyel visszaszerezheted volt barátnődet és a lehetőségeid
keresztül fognak repíteni téged minden akadályon!

Most, hogy tudod, szükséged van egy bevált rendszerre, amely megmutatja neked, hogyan szerezheted vissza a barátnődet,


Kattints ide:itt találsz további segítséget az exed visszaszerzéséhez


Párkapcsolat szakítás után


Szakítás után újra együtt

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologiaszakitas.blog.hu/api/trackback/id/tr422080794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása