Szakítás pszichológia

Friss topikok

Linkblog

Birkózz meg a szakítással - használd sikeresen a párkapcsolati pszichológiát

2012.04.20. 13:00 | xblogger | Szólj hozzá!

El szeretném mondani neked, hogy hogyan használd sikeresen a
párkapcsolati pszichológiát nem csak a szakítással való megbirkózás
során, hanem az exed visszaszerzésénél is.

Ugyanazok az elvek vonatkoznak egy meglévő kapcsolatra, mint amelynek megerősítésre van szüksége.Tulajdonképen, meg kell tanulnunk felismerni milyen romboló vagy sérelmet okozó viselkedésformák tehetik tönkre a kapcsolatot, és hogy a jó öreg kompromisszumok milyen fontos alapvető értéket képviselnek.

Így működik a politika, de ugyanez igaz a párkapcsolatokra is, sőt, itt lehet, hogy még igazabb. A nők és a férfiak elég különböző módon kommunikálnak arról, hogy mit akarnak
és mire van szükségük.

A tettek erősebben beszélnek a szavaknál és különösen igaz ez a férfiakra. Ha egy nő folyton szekálja a partnerét a különböző hiányosságai, problémái és negatív viselkedései miatt, akkor akár a fejét is verhetné a falba. Azok a negatív viselkedések több mint valószínű, hogy így meg fognak kétszereződni.

A nőknek meg kellene tanulniuk egy pszichológiaibb megközelítés és az egyszerűbb módját, hogy figyelmen kívül hagyjanak bizonyos dolgokat, hogy elkerüljék a belőle származó veszekedéseket.Ha a nők állandóan nyomorultnak érzik magukat és izgatottnak vagy dühösnek, akkor a férfit egyre távolabb taszítják maguktól, és a végén teljesen eltávolodnak egymástól.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy söpörjük a problémákat a szőnyeg alá, de mindig van egy boldog közép út. Ez az egyik ok, amiért sok pár szakít és ötletük sincs, hogyan bírkózzanak meg a problémákkal és a szakítással, mert bizonyos kapcsolatpszichológiai elveket teljesen figyelmen kívül hagynak.

A férfiak pozitívan reagálnak egy vidám nőre és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy így is tartsák őt. Sok kapcsolat attól függ, hogy a két fél vidám tud e lenni egymás társaságában. Ha egy nő folyton elemez és vitatkozik, akkor igen kicsi remény, hogy a pár, ha arra kerül a sor, megküzd a szakítás nehézségeivel és újból sikeresen összejönnek.

Ha nő vagy, akkor talán nehéznek gondolod azt, hogy állandóan mosolyogj és jó kedvű legyél, de megvan a módja, hogy ez könnyebb legyen számodra. Emlékezz, hogy mindig vannak olyan dolgok, amelyek segítenek neked, hogy nagyszerűen érezd magad, egy új frizura, torna, vásárlás, sütés-főzés stb. Ha ezek a dologok boldoggá tesznek, akkor ezt az érzést add át a partnerednek is.


A legtöbb kapcsolat az egymással megosztott boldog élményeken és tapasztalatokon alapszik. Ezek a dolgok nagyon fontosak az egymáshoz való kötődésben. De ez nem jelenti ám azt, hogyha a nőnek proplémája van akkor azt el kell fojtania. Ekkor van az, hogy a beszélgetés szükséges és fontos, mert miért kéne egy nőnek mindig boldog arcot mutatnia?

Ha férfi vagy, meg kell tanulnod hallgatni és kérdéseket feltenni és kimutatni, hogy aktívan figyelsz. Ha úgy érzed, hogy partnered elhatárolódik tőled, próbálj együtt érezni vele és kezdeményezz egy beszélgetést. Ahhoz, hogy kimutasd a nőnek, hogy te valóban becsülöd őt, elég annyi, hogy leülsz és figyelsz rá.

Hogyan fejlesztheted a hallgatói készségedet? Kapcsolj le bármilyen médiát, mint mobiltelefon, TV vagy laptop. Már mondtam, hogy az emberek jobban szeretik a tetteket, mint a szavakat, ez itt egy jó példa erre. A hallgatás és figyelem megerősíti a kötődést és arra készteti a nőt, hogy úgy érezze szükség van rá és szeretik őt. Ettől a nőnek jobb hangulata lesz és ez jó szolgálatot fog tenni hosszútávon.


Ez megerősítheti a kapcsolatotokat és segíthet legyőzni a szakítást, ha újra együtt szeretnétek lenni.

 

További segítséghez kattints ide:

 A MEGOLDÁS szakítás után

 

3 tipp az összetört szívnek szakítás után


 

· 6 trackback

Címkék: szakítás párkapcsolat pszichológia szakítás szakítás pszichológia

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologiaszakitas.blog.hu/api/trackback/id/tr191856587

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szakítás pszichológia 2010.05.05. 15:47:18

A szakítással kapcsolatos pszichológiai alapelvek ismertetése és az ezzel járó kellemetlenségekkel való megbírkózás.

Trackback: Szakítás pszichológia 2010.05.04. 12:30:05

Tedd túl magad a szakítás fájdalmain és használd sikeresen a szakítás pszichológiáját.

Trackback: Szakítás pszichológia 2010.05.04. 12:25:25

A szakítás okozta nehézségek áthidalásához és a sikeres párkapcsolathoz egy bevált pszichológia.

Trackback: A szakítás pszichológia sikeres használata 2010.04.27. 10:42:23

Hogyan használd sikeresen a párkapcsolati pszichológiát és hogy birkózz meg a szakítás okozta nehézségekkel.

Trackback: Szakítás pszichológia 2010.04.23. 12:04:10

Sajátítsd el a párkapcsolati pszichológia sikeres alkalmazását és próbáld túltenni magad a szakításon.

Trackback: Párkapcsolati tanácsok 2010.04.12. 11:25:19

Jó gondolatok a szakítás okozta kellemetlenségek áthidalására és a kapcsolatod alakítására.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása